Search
  • ČUKOV SVET in MALI MIGEC

TEČAJ MASAŽE ZA DOJENČKE


PRIČNEMO: 24.1.2016
Tečaj je namenjen dojenčkom (0-1 leta) in njihovim staršem in obsega 5 srečanj po 60-90 minut, enkrat tedensko, na katerih se boste po korakih naučili blagodejne masaže dojenčkovega celotnega telesa, spoznali boste moč dotika, dojenčkovo komunikacijo in še poglobili in utrdili vašo vez. Vabljeni očki in mamice na čudovito doživetje z vašim dojenčkom.
p.s.: tečaj se izvede ob zadostnem številu prijav

NOVOST - SEDAJ TUDI NA KOROŠKEM

"MASAŽA ZA DOJENČKE"

Več tisoč let stara tradicija in umetnost, ki se je prenašala iz roda v rod in se preoblikovala v certificiran in priznan mednarodni program IAIM, je sestavljena iz prijemov indijske masaže, švedske masaže, refleksoterapije in joge ter rutine za pomiritev trebušnih krčev.

"Raziskave so pokazale, da se dojenčki, ki jih starši masirajo, bolje razvijajo, lažje umirijo, bolje spijo, imajo močnejši imunski sistem in višji prag bolečine, boljše učne sposobnosti in socialne kompetence kot dojenčki, ki jih starši niso masirali."

Za koga je masaža primerna?

Primerna je za vse dojenčke, tudi jokave, s kolikami, prezgodaj rojene, s povišanim mišičnim tonusom, zmanjšanim mišičnim tonusom, s posebnimi potrebami, kot tudi za mamice, ki trpijo za poporodno depresijo, mlade starše ...

Kaj so o tečaju povedali starši?

"Čas za masažo je bil resnično samo najin čas-drug za drugega, masaže pa so mu pomagale tudi pri premagovanju krčev, ki so se prenehali, prav tako pa se je izboljšalo nočno spanje"

"Masažo bi priporočila vsem staršem in njihovim dojenčkom"

"Dojenček je bolj miren odkar ga masiram, dalj časa se zamoti..."

"Všeč mi je bilo, da so bile ure sproščene, polne pogovorov o različnih izkušnjah"

"Všeč mi je bilo, da smo jemali vaje po segmentih in jih nato vsakokrat ponovili"

"Všeč mi je bila pozitivna atmosfera"

"Ugotovila sem, da mojega dojenčka masaža nogic in trebuščka pomirita"

Prijave:

Zaradi kvalitete izvedbe tečaja je število mest v skupini omejeno. Tečaj se izvede v okviru 5- ih srečanj po 60-90 minut, enkrat tedensko ob 9.00 uri. Prijave sprejemamo na telefon 040 527 307 ali na cukovsvet@gmail.com. Po prijavi si mesto rezervirate z nakazilom celotnega zneska tečaja na TRR po predhodno izstavljenem predračunu. Možnost nakupa darilnega bona.

Lokacija: Čukov Svet, Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem

Predavanje vključuje:

- Olje za masažo dojenčka,

- gradivo, ki zajema vse masažne prijeme, rutino za pomiritev trebušnih krčev, tabelo stanja budnosti, poglavje o oljih za masažo, predloge za masažo v času odraščanja, kaj nam govori dojenček, neverbalna komunikacija, kaj narediti kadar vaš dojenček joka, ali je vaš dojenček razvajen...,

- topel, prijeten prostor, prigrizke, sadje in pijačo,

- podelitev certifikata za opravljen tečaj,

- darilo :).

Program vodi Nina V. Pečnik, inštruktorica z mednarodnim certifikatom za masažo dojenčkov, zaključeno pedagoško-andragoško izobrazbo ter vodja programov za dojenčke v Društvu MALI MIGEC, Gibanje in zabava za dojenčke.

Program vodi Nina V. Pečnik, inštruktorica z mednarodnim certifikatom za masažo dojenčkov, zaključeno pedagoško-andragoško izobrazbo ter vodja programov za dojenčke v Društvu MALI MIGEC, Gibanje in zabava za dojenčke.


432 views

© 2016 designe by Vaš profit d.o.o.

ČUKOV SVET, LOVRO REZAR S.P., DOBJA VAS 124b, 2390 RAVNE NA KOROŠKEM

Projekt so podprli:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now