DISCO ZABAVA Z KOKTAJLI

Zabava s koktajli? Še kaj potrebujemo? Seveda. Vsak svojo kravato vendar. Stilsko se uredimo in že je čas za naročilo pravih koktajlov iz ČUKOVE KOKTAJL KARTE. Mavrica, Ledeno kraljestvo in zeleni Gummy črv. Katerega boste izbrali? Obeta se obilo zabave, plesa in skrivnih nalog za vsakega LIMBO plesalca in plesalko. Limbo tu, limbo tam, skočimo na... ZABAVNO STRAN.

Nepozabna zabava za vse starostne skupine. Pa gremo... Priprava stilskih dodatkov je ključna. Izdelali si bomo posebna  disko očala in zapestnice,..  sledi prava stilska preobrazba in zraven sodi tudi stilski salon, kjer si poslikamo obraze z izbranimi motivi. Obeta se veliko plesa, zabavnih iger, izbor glasbenih želj,... za zaključek si pripravimo prave rojstnodnevne koktajle. Otroci lahko postanejo tudi svojevrstni dj-i, plesalci…

Program:

USTVARJALNE DELAVNICE: Otroci si izdelajo stilske pripomočke (disko očala in zapestnice)

ZABAVNE IGRE: Obeta se obilo zabavno plesnih iger (pajkova mreža, tihi telefon, ples s krogci, ujemi svoj vzglavnik, frizer, rojstno dnevni vrtiljak, posnemaj skrito pozo,...) 

ROJSTNODNEVNI KOKTAJLI: Vsak otrok prejme pravi disko koktajl

PODELITEV DIPLOM: Otroci za svojo uspešno stilsko preobraz-bo prejmejo vsak svojo diplomo.

Potrebno doplačilo 5,00 eur za ves material za ustvarjalne delavnice in diplome, ter dekoracije za izdelovanje koktajlov. Cena velja za celotno skupino do 15 otrok.

Skupina od 15-20 otrok doplačilo 10,00 eur.

Vsi otroci prejmejo diplome: Postal sem pravi disko frajer/frajerka.​

*Dodatne informacije in cene so na voljo na ceniku, ki je objavljen na spletni strani na zavihku CENIK.

 

 

© 2016 designe by Vaš profit d.o.o.

ČUKOV SVET, LOVRO REZAR S.P., DOBJA VAS 124b, 2390 RAVNE NA KOROŠKEM

Projekt so podprli:
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now